Vacatures

Werken via Prabana betekent een fantastische uitdaging in de zorg- en welzijnssector die past bij jouw interesses, ervaring en opleidingsniveau. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze beschikbare vacatures op dit moment. Om je in je zoektocht nog beter van dienst te zijn, kun je je gewenste functiesoort eenvoudig filteren in onze navigatiebalk.

Vaste functie of tijdelijke functie
Naast de mogelijkheid om te filteren op de functiesoort, kun je hier ook zoeken naar een vaste functie of juist een tijdelijke functie in de zorg. Aan jou de keus. Voor beide opties heeft Prabana Recruitment regelmatig vacatures bij diverse zorginstellingen.

Fulltime, parttime of ad-hoc dienst
Misschien wil je graag parttime werken en zoek je naar een bijpassende baan? Ook daarvoor kun je gebruik maken van onze filtermogelijkheden in de navigatiebalk. Ditzelfde geldt voor wanneer je juist fulltime wilt werken, of op zoek bent naar een ad-hoc dienst. Bekijk op je gemak de betreffende functies en ontdek of jouw droomvacature hier tussen zit.

Zorg- en welzijnsorganisatie
Prabana heeft opdrachtgevers in een grote diversiteit aan zorg- en welzijnsorganisaties. Dus of je je nu in wilt zetten voor de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg of geestelijke gezondheidszorg: bij ons vind je altijd de zorginstelling die bij je past. Daarnaast hebben we ook regelmatig vacatures in de jeugdzorg en bij justitiële inrichtingen.

Locatie opdrachtgevers
Prabana is actief in heel Nederland. Dit betekent dat we regelmatig een vacature hebben bij jou in de buurt. Ook hiervoor kun je gebruik maken van de handige filteroptie in onze navigatiebalk. Je selecteert dan ‘Locatie’ en via Google Maps zie je waar jouw potentiële nieuwe opdrachtgever gevestigd is. Je ziet hier eveneens op welke afstand deze opdrachtgever zich bevindt ten opzichte van jouw woonadres.

Schrijf je in!
Heb je een afgeronde zorgopleiding op HBO of MBO niveau? Dan willen we graag kennis met je maken. Je kunt je hier inschrijven bij Prabana. Wanneer je je hebt ingeschreven word je in ons recruitmentbestand opgenomen. Dit betekent dat je meteen wordt geïnformeerd zodra er een nieuwe en passende vacature voor je beschikbaar is. Door je in te schrijven kun je bovendien sneller benaderd worden voor een spoeddienst.

Aarzel daarom niet en vul hier vandaag nog je gegevens in. Bij Prabana Recruitment zetten we alles op alles om de perfecte match tussen jou en onze opdrachtgevers te realiseren.