Over Prabana

Prabana is een jong en professioneel recruitmentbureau, dat zich heeft gespecialiseerd in de werving en selectie van gekwalificeerd zorgpersoneel. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer begeleiden we startende en ervaren kandidaten naar een volgende carrièrestap binnen de zorg- en welzijnssector. Prabana Recruitment is hierbij onder meer actief in de volgende werkgebieden: ouderenzorg (intra- en extramuraal), gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg (open- en gesloten) en justitiële inrichtingen.

Gekwalificeerd personeel op HBO en MBO niveau
Prabana Recruitment richt zich op de juiste invulling van zowel tijdelijke als vaste functies en op zowel fulltime als parttime banen in de zorg. Daarnaast weten wij ook vacatures op projectbasis op professionele wijze in te vullen. Wij kunnen bogen op een omvangrijk netwerk dat bestaat uit gerenommeerde zorgorganisaties en goed opgeleid zorgpersoneel dat gekwalificeerd is op zowel HBO als MBO niveau. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers een hoogstaande dienstverlening bieden en een altijd passende match met onze kandidaten.

Ondersteuning bij HR capaciteitsvraagstukken
Naast recruitmentservices ondersteunt Prabana tal van zorg- en welzijnsorganisaties bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken op HR vlak. Door onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied leveren wij onze opdrachtgevers hierin een stuk meerwaarde die zeer gewaardeerd wordt. Wij geven gerelateerde adviezen en wij werken desgewenst een plan van aanpak uit. Op deze manier leveren wij altijd een service op maat die ondersteuning biedt aan diverse opdrachtgevers.

Visie en missie van Prabana Recruitment
Bij Prabana Recruitment is onze focus gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsorganisaties met zorgprofessionals- en talenten. Dit doen wij door de inzet van effectieve wervingsinstrumenten en zorgvuldig uitgevoerde selectiemethodieken. Wij streven er dagelijks naar om duurzame relaties tot stand te brengen tussen onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Wij bewerkstelligen dit door gerichte begeleiding, flexibiliteit in dienstverlening en een transparante communicatie. Zo weten wij het verwachtingspatroon van alle betrokken partijen tot wederzijdse tevredenheid te realiseren.